Over Ons - AutoRijschool Wil Hondong

Ga naar de inhoud

Wie is Wil Hondong? Met wie krijg jij te maken?

Ik ben Wil Hondong geboren en getogen in Sittard. Opgegroeid en naar school gegaan in Sittard. Na mijn schooltijd in militaire dienst geweest in Utrecht en na mijn diensttijd ben ik gaan werken bij Nedcar Born. Daar heb ik mij weten op te werken van productiemedewerker tot coördinator van de Werkplaats HWP. Op NedCar heb ik de kwaliteiten geleerd van het instrueren, het omgaan met mensen en van het leidinggeven. Na een carrière bij NedCar heb ik gewerkt als werkplaats-receptionist en storingsanalist in meerdere autogarages, hier heb ik mijn kennis van het storing-analyseren verbeterd.
Mijn volgende carrièrestap was te gaan werken als Taxichauffeur in de regio. Hier heb ik mij eigen gemaakt van alle facetten van het taxivervoer en heb ik mij weten op te werken tot de planner van de taxibedrijfs- administratie. In de taxibranche heb ik de kwaliteiten van het plannen geleerd en de kennis opgedaan van het wegennet over de gehele regio Limburg.
Nu ben ik Zelfstandig Rijinstructeur, dit beroep is voor mij het ultieme beroep om te mogen en kunnen uitvoeren, de kroon op al mijn jaren verschillende werkervaring.
Mijn eigenschappen, kwaliteiten, drang om te presteren, creativiteit, doelgerichtheid het vermogen om anderen te overtuigen en te motiveren
komen me bij het rijles geven goed van pas.
Ik heb het zelfvertrouwen, de creativiteit, doelgerichtheid die ik voor een Rijinstructeur nodig heb.
Ben in bezit van een sterke drijfveer om te werken als Rijinstructeur en dwing me op mijn werkgebied me steeds verder te willen ontwikkelen.


U rijschool voor :  Juiste prijzen Correctheid Duidelijke afspraken Snel behalen van U rijbewijs Met 16,5 jaar starten met rijlessen

Terug naar de inhoud